Краса 

Правильний догляд за руками в домашніх умовах

Руки завжди видають вік їх володаря. У вас може бути доглянута шкіра обличчя, бездоганний макіяж, підтягнута фігура, але якщо шкіра рук страждає від нестачі вологи і живлення, її старіння не змусить довго чекати. Як уникнути цієї проблеми і доглядати за руками в домашніх умовах?

Шкіра рук вважається самою уразливою, при нестачі вологи і жиру шкіра стає шорсткою, грубою і сухою, потім з’являються зморшки, пігментні плями, шкіра тоншає. А негарні руки зовсім не прикрашають жінку, тому дуже важливо почати доглядати за ними вчасно.

Догляд за руками можливий не лише в дорогих салонах, але і в домашніх умовах. Ванни для рук – це популярний домашній засіб, що допомагає зберегти м’якість і гладкість шкіри. Розрізняють декілька видів ванн: пом’якшувальні, поживні і зволожуючі.

Парафінові ванни
Такі ванни сприяють поліпшенню кровообігу, обмінних речовин, нормалізації водяного балансу в шкірі, усуненню сухості і лущення. Щоб відчути різницю досить першої процедури, яка зробить шкіру м’якою і пружною. Подібні ванни важливо проводити взимку і ранньою весною, так ви захистите ваші руки від морозу і вітру.

Для парафінової ванни в домашніх умовах, за відсутності спеціальної посудини і пристрою досить розплавити косметичний парафін в звичайній глибокій емальованій мисці. Занурюєте руки до зап’ястя. Приблизно 2 кілограми парафіну кладеться в миску і плавиться на водяній лазні, до цього часу руки мають бути оброблені лосьйоном, скрабом, і зволожені кремом.

Після того, як руки повністю оброблені, кисті рук необхідно занурити в парафін всього на 5-7 – секунд, потім вийняти на 10 секунд, а сам процес необхідно повторити 6-8 разів, поки парафін не покриє кисті товстим шаром.

Для найкращого ефекту на руки одягаються поліетиленові рукавички, а поверх них теплі рукавички. Через 25 хвилин парафінову маску можна видалити. Після чого руки необхідно протерти теплою і вологою м’якою серветкою а потім масажними рухами у напрямку до кінчиків пальців нанести поживний крем. Якщо на руках відсутні виразки, опіки або рани, то такі ванни можна робити 2 рази в місяць.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment